Un accident al carrer Apodaca provoca el trasllat d’una dona a l’hospital

A les 14 h aproximadament s’ha produït un xoc entre dos vehicles al carrer Apodaca amb el carrer Orosi. Un vehicle Ford Kuga hauria envaït el carril contrari per causes encara per determinar xocant amb un Honda Civic. Com a resultat del xoc, el vehicle que ha envaït el carril contrari ha acabat encastat a la façana d’un edifici del carrer Apodaca, ha produït danys de consideració al segon vehicle implicat i danys a diversos contenidors i un vehicle aparcat.

Foto: cedida per testimoni
PUBLICITAT

S’han desplaçat fins als llocs dels fets dues ambulàncies i dues dotacions de la Guàrdia Urbana. La dona que conduïa el Civic ha resultat ferida i ha estat traslladada a l’hospital de Santa Tecla, finalment la ha mort a l’hospital a causa de les ferides. El conductor que hauria envaït el carril contrari només ha patit ferides lleus però en negar-se a realitzar la prova d’alcoholèmia in situ ha estat traslladat a Joan XXIII, on l’anàlisi de sang ha donat negatiu.

Segons testimoni del conductor, que tenia el permís de conduir caducat, ha intentat esquivar un cotxe que circulava davant per no xocar i ha estat llavors quan ha envaït el carril contrari i ha perdut el control del vehicle. Un dels testimonis és un repartidor que anava en patinet però que no s’ha vist implicat a l’accident.

PUBLICITAT