Un cap de setmana a Tarragona marcat pel Concurs de Castells

Repassem els actes culturals, de música i esports que hi ha aquest cap de setmana a Tarragona. Un dels actes estrella és la XXVIII edició del Concurs de Castells de dissabte i diumenge a la ciutat.

PUBLICITAT

La segona i tercera jornada en concret aquest  dissabte i diumenge del Concurs de Castells tindrà lloc a la Tarraco Arena Plaça. Fins a 18 colles castelleres actuaran el dissabte i 12 el diumenge. 

Si parlem de música aquest divendres i dissabte arriba la tercera edició del BULE BULE TOGA FEST a la sala zero de Tarragona. Després de l’èxit de les dues edicions anteriors torna el festival marcat pels estils de Punk-Rock, Rock’n’roll, Garage rock entre d’altres.

Per la seva banda també aquest dissabte al Teatre Magatzem de Tarragona es durà a terme el Concert-Espectacle: “Mi Acorde Secreto” en Tarragona. Una història basada en la vida de Leonard Cohen.

En àmbit familiar aquest diumenge 2 d’octubre el parc de la Ciutat acull el Circ Guingueta. Un espai de jocs amb família que es podrà gaudir cada divendres d’aquest més i el 16 d’octubre també amb noves programacions d’activitats familiars.

Tanmateix, aquest 1 d’octubre a partir de les 10:30 h a l’Institut Martí Franquès hi haurà una concentració i lectura de manifest en relació als 5 anys dels actes de l’1-O.

En clau d’esports el Club Bàsquet Tarragona s’enfronta el primer partit de temporada contra un dels favorits en guanyar el títol: El Barça B. El partit serà aquest dissabte a les 19:00 h al Pavelló del Serrallo. 

PUBLICITAT