Un cap de setmana d’actes previs de Santa Tecla

Només falten 3 dies perquè doni el tret d’inici a les festes de Santa Tecla a Tarragona, repassem el calendari d’activitats culturals d’aquest cap de setmana a la ciutat.

PUBLICITAT

Demà dissabte a partir de les 19:00 h el Bou de Tarragona celebra el seu XXXè aniversari i realitzarà una cercavila pels carrers de Tarragona. A més a més, els hi acompanyaran el Bou del Vendrell i el Bou Tradicional de Valls.

A la mateixa hora d’aquest dissabte a l’Anella Mediterrània, es durà a terme la Masterclass de Zumba Santa Tecla 2022 a càrrec d’instructors habilitats del sistema Zumba (ZIN). Tanmateix, a la nit en en el Mercat Central de Tarragona es celebra la III edició del Mercat de Nit amb tastos gastronòmics i acompanyats amb la música de Lluís Gavaldà, DJ The Jef i DJ Poppy.

Si parlem de Futbol al dissabte a partir de les 18:300 h el Gimnàstic de Tarragona, els tarragonins s’enfronten el C.F.Intercity en la 3a jornada de Lliga de 1 RFEF. I a la nit torna la Kukiteca amb la seva 5a edició per passar una nota de música i festa al carrer Rebolledo de Tarragona.

Diumenge, en la Diada Nacional de Catalunya hi haurà una jornada castellera al Pla de la Seu a partir de les 12:30. Finalment, després d’anys de pandèmia Tarragona tindrà una diada castellera per l’11 de setembre com cal. Seguidament, a les 7 de la tarda es durà a terme una Ballada de sardanes en el marc de la Diada Nacional acompanyat de la Cobla Cossetània i organitzat pel Casal Tarragoní. Tindrà lloc al Balcó del Mediterrani.

El mateix dia a les 19:30 al Teatre Tarragona es durà a terme el sorteig de l’orde d’actuació i situació a plaça de les colles participants.

PUBLICITAT