Un cap de setmana de neteja i conscienciació a Sant Salvador

L’organització ecologista del Camp de Tarragona, Al Camp Residu Zero, torna a la càrrega amb una nova iniciativa per recollir residus de zones naturals de Tarragona. En aquesta ocasió, es realitzarà una neteja del bosc del barri de Sant Salvador aquest dissabte 22 de maig a partir de les 10h del matí.

PUBLICITAT

La roba i calçat còmode, guants, mascareta i les ganes d’ajudar a millorar el medi ambient són els únics requisits per participar en aquesta iniciativa. Segons Édel Martínez, representant de Al Camp Residu Zero, encara queda molt per fer i molta conscienciació per aconseguir.

A més de la recollida de residus del dissabte, el diumenge 23 de maig a les 11h es portarà a terme, per primer cop fora de l’àmbit escolar, un taller formatiu per aprendre a reduir els residus. Es farà a l’àrea de picnic de l’Associació de Veïns de Sant Salvador i es necessària inscripció prèvia.

Per tenir més informació, inscriure’t al taller o col·laborar amb Al Camp Residu Zero, pots contactar amb l’organització a través de les seves xarxes socials o al seu email: alcampresiduzero@gmail.com

PUBLICITAT