Un centenar de persones es manifesten per Hasél i els detinguts pels aldarulls

Més d’un centenar de persones es reuneixen a Tarragona a favor de la llibertat de Pablo Hasél i pels detinguts els darrers dies pels aldarulls a la ciutat en les darreres setmanes.

Font: CUP Tarragona
PUBLICITAT

La concentració, que ha començat a les 19h de la tarda a la Plaça de la Font, s’ha fet de manera conjunta en d’altres punts de Catalunya per reivindicar també, altres consignes com la Salut i l’Educació sota el lema “‘Sense llibertat no hi ha futur”.

De fet, durant la marxa s’han vist pancartes en què s’hi demana la llibertat de Hasél i una altra la de Cristian Mestre, un reusenc que es troba en presó preventiva a Granada acusat de desordres públics, danys i atemptat a agents.

Finalment, està previst que els manifestants s’apropin fins la Plaça Imperial Tarraco, concretament a la Subdelegació del Govern Espanyol. En els darrers dies ha sigut el punt on s’hi han viscut moments de tensió entre els manifestants i la policia.  

Així doncs, s’han escoltat lemes com ‘La solidaritat, la nostra millor arma’, demanant la llibertat de Hasél i Mestre, i proclames contra la policia.

PUBLICITAT