Un conte escrit per alumnes de l’Escola Dominiques de Tarragona entre els premiats en la 21a edició del Premi Pilarín Bayés

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, 18 escoles catalanes de primària han rebut la notícia que han estat guardonades amb el Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes i que fomenta l’escriptura, la creativitat i l’educació en valors a les aules.

PUBLICITAT

En aquesta edició la temàtica del premi era “cuidar” des d’una mirada àmplia. Una temàtica que ha suscitat gran interès entre la comunitat educativa, ja que enguany, s’han presentat al Premi gairebé 1.500 contes escrits per més de 10.000 infants de més de 200 escoles d’arreu de Catalunya. De totes les històries participants, el jurat i el vot popular han escollit 18 contes guanyadors entre els quals es troba el conte “M’he perdut al Parc” escrit sota el pseudònim Una colla que fa equip per l’alumnat de l’Escola Dominiques de Tarragona.

Entre els 18 contes premiats també s’hi troben altres escoles de la província de Tarragona com l’Escola Carles III de Sant Carles de la Ràpita, l’Institut Escola Àngel de Tobies del Vendrell o l’escola La Bòbila de Cambrils.

PUBLICITAT