“Un dia históric pel futur de la indústria petroquímica”

El ministeri de transició ecològica ha anunciat que obrirà el termini d’informació pública del decret que regula les xarxes de distribució energètica tancades. Això permetrà assegurar el futur de la indústria petroquímica de Tarragona i mantenir els seus llocs de treball, ja que abaratirà els costos energétics.

PUBLICITAT

Sandra Guaita, diputada socialista al congrés per Tarragona, manifesta que aquesta “és una magnífica notícia per als polígons petroquímics de les comarques tarragonines, que demanaven fa temps aquesta notícia“. Un cop aquestes xarxes tancades siguin una realitat els polígons podran competir en igualtat de condicions amb la resta de països europeus. La diputada reusenca ha assegurat que “aquest és un dia històric per a la indústria química de Tarragona“.

La diputada manté que la mesura “serà un factor estratègic pel desenvolupament industrial de la nostra província”. També ha volgut remarcar que aquest és un pas més a la transformació cap a la sostenibilitat del polígon industrial.

PUBLICITAT