Un “Escape Room” per conscienciar del canvi climàtic

Arriba als municipis de la ciutat de Tarragona, un “Escape Room” de la mà de la Diputació de Tarragona. Dedicat a l’emergència climàtica i la salut planetària. Una acció didàctica i pedagògica per ciutadans de totes les edats per conscienciar i sensibilitzar d’aquesta problemàtica.

PUBLICITAT

La Nou de Gaià va ser el primer municipi que va donar el tret de sortida d’aquest nou “Escape Room”. A més a més, es realitzarà en onze municipis més del Camp de Tarragona. Uns dels vuit itinerants o temes que es treballaran són els microplàstics a les platges, consum de proximitat i aigua, economia circular entre d’altres. Els grups estan constituïts per quatre persones i tots els materials utilitzats són reciclats. Els assistents tindran un total de trenta minuts per aconseguir superar el repte. 

Josep Forasté, diputat delegat de Medi Ambient, Salut Pública i Territori de la Diputació de Tarragona, ha comentat al programa “Carrer Major”, de Ràdio Ciutat de Tarragona que, “aquest és un format per mostrar les conseqüències de la crisi climàtica que es donen en el nostre dia a dia”.


El “feedback” dels primers assistents ha tingut molt bona acollida i s’espera que també sigui així a la resta de municipis. A més a més, al final de l’activitat se’ls lliurarà als assistents un tríptic amb un codi QR. Se’ls redirigirà en la pàgina de la Diputació per poder aprofundir més dels temes treballats.
PUBLICITAT