Un Gran Recapte diferent, però imprescindible

Del 16 de novembre al 21 hi haurà una nova edició del Gran Recapte. Una edició que s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies actuals, i per això no es podran fer donacions de menjar a diferents punts, sinó que es farà a través de donacions econòmiques a les grans superfícies o als números de compte de l’entitat. Aquells diners que s’aportin a les grans superfície es donaran al Banc dels Aliments en els aliments que ells necessitin. Tot i això fan falta 1.800 voluntaris a la Província de Tarragona per posar 100 punts d’informació. 

PUBLICITAT

Antoni Garcia, Secretari del Banc d’Aliments del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, ha explicat que “les necessitats han augmentat accentuadament, i saben que fins al 31 de desembre podran aguantar bé”.

Les entitats que reparteixen aliments han passat d’atendre a 25.000 persones a 35.000 i creuen que tot això pot augmentar encara més. Per això asseguren que és especialment important el Gran Recapte d’enguany, i els preocupa no tenir tants bons resultats com quan es fa físicament. 

PUBLICITAT