Un inici de la campanya electoral sense l’enganxada de cartells

Tret de sortida a la campanya electoral per a les eleccions generals d’aquest mes d’abril. Una campanya electoral que a Tarragona ha començat sense la tradicional enganxada de cartells pel dol decretat per la mort de la Consellera Ana Santos aquest dimecres al matí.

PUBLICITAT

Segons l’última enquesta del CIS ERC guanyaria les eleccions a la demarcació de Tarragona amb tres representants, el PSC n’aconseguiria un o dos, Ciutadans un i En Comú Podem cap o un. Així doncs quedaria fora, segons l’enquesta, el PP i també Junts per Catalunya, que fins ara tenien representació al Congrés.

Dels actuals diputats al Congrés, repeteixen com a candidats el republicà Jordi Salvador, el socialista Joan Ruiz, el popular Jordi Roca i Sergio del Campo, per Ciutadans.
En Comú Podem canvia l’ alcalde d’Altafulla, Félix Alonso per Ismael Cortés, de Podem, i Junts per Catalunya presenta l’exconseller Josep Rull com a cap de llista.

A banda de les sis formacions amb representació, també presenten llista al Congrés per Tarragona el Partit Comunista dels Treballadors de Catalunya, Recortes Cero -Grup Verd, Vox, Izquierda en Positivo, PACMA, Partit Comunista del Poble de Catalunya, Front Republicà, Convergents i Per un Món més Just.

PUBLICITAT