Un mes d’agost atapeït d’actuacions per les colles castelleres tarragonines

Les colles castelleres tarragonines continuen amb el seu calendari d’actuacions pel territori. Aquest cap de setmana la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo i Castellers de Sant Pere i San Pau actuen i continuen agafant bon ritme per aquest més replet d’actuacions.

FOTO TWITTER JOVE DE TARRAGONA
PUBLICITAT

La Jove de Tarragona actua aquest diumenge dia 7 a la Festa Major de Llorenç del Penedès juntament amb els Nens del Vendrell i la Colla Joves Xiquets de Valls. Després de la doble diada del cap de setmana passat, els liles van fer un pas endavant amb l’estrena del 4d9f i el 7d8 en aquesta temporada.Jordi Alomà, cap de colla de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, recalca que “fer aquestes passes endavant eren necessàries per a la colla”.

Tanmateix, els Xiquets del Serrallo i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau es desplacen fins als Pallaresos en la diada de la Festa Major. Els del barri mariner tornen a les places després de 3 setmanes i amb moltes ganes. Continuen apostant pels castells de 7 i amb el punt de mira de poder treure a plaça noves estructures. Nil Martínez, cap de Colla dels Xiquets del Serrallo assegura que “volem apostar pels castells de 7 i mig”.

Pel que fa a els Castellers de Sant Pere i Sant Pau des de juliol que no paren d’actuar i aquest mes d’agost no serà menys. Els del barri cooperativista porten una molt bona dinàmica i volen continuar així en la Festa Major dels Pallaresos.

PUBLICITAT