Un miler de tarragonins es mobilitzen pel judici del procés

Un miler de persones s’han concentrat davant la subdelegació del Govern Espanyol a Tarragona per protestar contra el judici del procés. Una concentració on s’ha remarcat que les més de dos milions de persones que van votar l’1 d’octubre estan al Tribunal Suprem a Madrid. Rosa Maria Condines, Presidenta d’Òmnium Cultural a Tarragona ha destacat que “avui moltíssima gent sent ràbia”.

PUBLICITAT

En la concentració s’ha llegit un manifest on s’ha destacat que “mai s’hauria de jutjar a ningú per l’exercici de la democràcia”. També han remarcat que ha començat un judici clau, i “tothom n’era molt conscient” i que aquest “marcarà el futur”. Una concentració més per demanar una sèrie de drets fonamentals.

A la concentració també han parlat polítics tarragonins a l’Ajuntament de Tarragona. El Conseller d’ERC, Pau Ricomà, ha reiterat que “el Tribunal no és independent ni imparcial”. Per la seva banda Dídac Nadal, Conseller del PDeCAT, ha destacat que “els tribunals internacional han confirmat que no hi ha res a jutjar”.

Qui també era present a la concentració era la Consellera de la CUP, Laia Estrada, que ha destacat que “no es pot jutjar ni un referèndum ni l’autodeterminació”. Tot plegat ha acabat amb el Cant dels Segadors i amb una marxa cap a la plaça de la Font, per seguir manifestant-se davant l’Ajuntament.

PUBLICITAT