“Un Nadal més proper” arranca a Tarragona aquest divendres

Tarragona es prepara per viure un Nadal amb plena normalitat amb la programació “Un Nadal més proper”. Un programa transversal que omplirà la ciutat des d’aquest divendres, quan l’encesa de les llums doni el tret de sortida.

Nadal Tarragona 2022
PUBLICITAT

Aquesta encesa vindrà amb una gran festa d’arrancada amb la secció juvenil de la BUMT. La conselleria de comerços es bolca també amb aquests actes amb la programació de l’escenari de l’amic invisble, obert enguany també a entitats i altres actes com Nadal als comerços o el Cap d’Any infantil. Cal destacar que enguany la ciutat recupera al complet la cavalcada de reis, a més,Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, explica que es mantindrà la iniciativa del magatzem reial sorgida durant la pandèmia.

Durant el mes de desembre també arribarà a la ciutat un circ amb dues ubicacions, una al centre i altre a ponent. Amb tot, es remarca que aquesta és una programació “amb la canalla en el centre”, recuperant també activitats com les de La Guingueta al Parc de la Ciutat, l’arbre dels desitjos o el Parc de Nadal.

PUBLICITAT