Un piano de cua omple de música la plaça Corsini

La plaça Corsini de Tarragona acull durant tot el dia d’aquest divendres i per primera vegada un piano de cua amb que la ciutadania i les entitats que ho desitgin tenen l’oportunitat de tocar l’instrument.

PUBLICITAT

Es tracta de la iniciativa OFF Concurs i La Maria Canals porta cua que calenta motors per a la 66a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals que tindrà lloc al Palau de la Música Catalana del 21 de març al 2 d’abril.

L’acció pedagògica, educativa i divulgativa aposta per la pràctica universal del piano arreu de Catalunya, fent honor a la tasca que va emprendre Maria Canals com a dona visionària que, empesa per la seva passió pel piano, la seva vocació d’ajudar i ensenyar els joves intèrprets, va desenvolupar una intensa activitat, impulsant, entre altres, aquest concurs. Així ho destaca un dels dinamitzadors de l’activitat, Jeroni Oliva

Entre altres, hi han participar els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Tarragona que en motiu del seu 25è aniversari han pogut gaudir del piano i fer petits recitals per a tothom, o la intervenció del pianista Alvaro Mur, molt vinculat al concurs, que ha oferit un concert obert a tota la ciutadania.

PUBLICITAT