Un Sant Joan ampliat dona la benvinguda a l’estiu tarragoní

La programació de Sant Joan enguany s’allargarà durant tres caps de setmana a Tarragona donant el tret de sortida a la programació cultural de l’estiu. Tot arrancarà el cap de setmana de l’11 de juny amb el tradicional “L’ou Com Balla” i la celebració del dia mundial de la sardana.

PUBLICITAT

El 17 de juny arribarà la fira Aproxima’t amb producte local i encroquetada popular i la desvetllada dels ninots amb “la primera mamadeta de la temporada”. La festa del foc iniciarà la matinada del 23 de juny quan els Diables de Voramar, la Víbria de Tarragona i el Ball d’En Serrallonga portaran la flama del cim del Canigó a la Ciutat. Aquell vespre el seguici de foc pujarà del Port al centre de la ciutat on es rebrà el foc, cloent amb la tradicional revetlla. Hèctor de la Salut, explica que enguany “s’han convidat entitats de la resta de la província per celebrar la popular vinculació del foc”.

El dissabte de Sant Joan el protagonisme el tindran les quatre colles castelleres de la ciutat amb la tradicional diada i posteriorment Xiquets i la Jove celebraran una nova revetlla a la plaça del Rei i el Cos del Bou respectivament. La festa s’allargarà fins diumenge amb un vermut organitzat pels xiquets del Serrallo amb la Big Band BUMT.

PUBLICITAT