Un Sant Pere i Sant Pau sense els Stevovski a pista

El club vòlei Sant Pere i Sant Pau disputa aquest dissabte el primer repte important de la temporada amb les semifinals de la Lliga Catalana a partir de les 20 hores al pavelló Municipal del barri davant el Llars Mundet.

PUBLICITAT

Més enllà de la competició, els germans Stevovski viuran aquest any una situació atípica, deixant de participar en la faceta esportiva i centrant-se en la gestió del club des de fora. El mateix Vlado Stevovski, tècnic de la primera plantilla, ens exposa com ho viuran ara els germans des de fora, després de decidir que és hora de fer un pas al costat de la pista i centrar-se en la gestió del club.

En l’estrictament esportiu, l’equip presenta enguany una plantilla ben diferent i jove amb molts juvenils i jugadors amb molt recorregut per endavant. Vlado ens explica com arriben a aquestes semifinals de dissabte.

Les novetats en la plantilla enguany són Elio Carrodeaguas, un veneçolà de 21 anys procedent de l’Olot i Dexter Edwards, un juvenil del Palencia de 17 anys. A banda, molts juvenils com Arnau Masía, Óscar Lombao, Carlos Segura i Eric Neumann.

Han deixat l’equip Kevin Bordas, Andreu Perdices, David Sanllehí, Arnau Casamor, Víctor Brull, Diego Roldán i Iván Martín.

PUBLICITAT