Un tarragoní rep la cancel·lació de deute més gran de Catalunya

El despatx Repara Tu Deuda ha cancel·lat el deute d’un tarragoní per valor de 2.262.680 €. Es tracta de la cancel·lació de major import fet a a Catalunya des que es va aplicar la Llei de Segona Oportunitat a 2015. La llei s’aplica en aquells casos en els quals els deutors es troben en situació de supervivència i els jutges consideren que són “deutors de bona fe”, és a dir, que demostren que no poden pagar per circumstàncies alienes.

PUBLICITAT

Ana Isabel Garcia, directora lletrada, de Repara tu Deuda, explica com aquesta llei “és una gran desconeguda“. Tot i això en els darrers anys s’ha viscut un augment de casos d’empreses i autònoms que s’han pogut acollir a aquesta llei. Garcia explica que “els efectes de la pandèmia han fet augmentar els casos de gent que s’ha vist abocada a aquestes situacions”.

La directora lletrada explica que a Tarragona, “l’any de l’aplicació de la llei només van acudir 9 persones al despatx, mentre que l’any 2020 van assistir a 84 persones”. A la ciutat el despatx ha atès a 400 clients i ha aconseguit set cancel·lacions de deute.

PUBLICITAT