Un Tastet de Sant Jordi de llibres i “bombolles”

No ha estat un Tastet de Sant Jordi com els anteriors, però la valoració dels organitzadors és més que positiva. La plaça dels Carros ha acollit, malgrat la pandèmia, la quarta edició del Tastet de Sant Jordi on les mesures de seguretat han condicionat la forma de celebració d’aquest acte, on els més petits entraven en contacte directe amb la literatura, sovint en el sentit més literal de la paraula.

PUBLICITAT

Amb totes les entrades exhaurides, cent cinquanta persones han participat en aquesta edició del Tastet. Maruxa Roel, presidenta de Tecletes i organitzadora de l’esdeveniment, es mostra satisfeta de com s’ha desenvolupat l’acte, i especialment de com s’ha adaptat a les circumstàncies.

El Tastet gira al voltant de tres eixos. El primer, una festa de la literatura infantil amb el focus posat als autors locals. El segon, fer valdre llocs que semblen oblidats a la ciutat, com el Barri del Port, i el tercer punt, la vessant social. Ho explica la presidenta de Tecletes.

Des de l’organització agraeixen la col·laboració imprescindible dels editors locals per haver pogut fer realitat aquesta quarta edició del Tastet de Sant Jordi.

PUBLICITAT