Un total d’11 clubs utilitzaran el Palau d’Esports aquesta temporada

A partir de la primera setmana d’octubre 11 clubs podran fer servir les instal·lacions del Palau d’Esports Catalunya de Tarragona. Tanmateix, aquest dilluns s’ha presentat el nou programa de formació de Tarragona Esports amb un total de 9 sessions.

El Palau d'Esports
PUBLICITAT

Es tractaran temes com protecció de dades, aspectes econòmics i financers d’Entitats esportives ,organització d’esdeveniments esportius, entre d’altres. Un programa interdisciplinari dirigit a directius d’entitats esportives i impartit per professionals. Les places son limitades i de format gratuït. No obstant això, la consellera d’Esports María José López ha recalcat l’esforç que s’ha dut a terme pels partits disputats de la Lliga Catalana ACB a Tarragona. Tanmateix, la consellera ha afegit que “la nostra ciutat està preparada per més esdeveniments”.

Un Palau d’Esports que encara no compta amb l’equipament esportiu acabat del tot i s’ha adaptat la instal·lació perquè es pugui utilitzar. Així i tot, s’espera que aculli algun altre esdeveniment i des de la conselleria d’Esports ja avancen que l’any que ve vindrà carregat de noves propostes.

PUBLICITAT