Un total de 31 treballs opten a guanyar el premi de periodisme salut i drets socials

Un total de 31 treballs periodístics concorren a la primera edició del Premi de Periodisme Salut i Drets Socials, convocada per la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent.

PUBLICITAT

El premi es divideix en les categories de Salut i Drets Socials, amb una dotació econòmica de 3.000 euros i a la qual opten treballs de l’àmbit de Catalunya i la categoria Local, amb 2.000 euros de dotació i que premiarà el millor article o reportatge elaborat per periodistes locals sobre temàtiques de les comarques del Camp de Tarragona. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el pròxim 5 d’abril en un acte públic que tindrà lloc a la sala Muralles del Centre Tarragoní El Seminari de Tarragona, presidit pel conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano.

Tots els treballs rebuts han estat publicats o emesos a premsa, mitjans digitals, portals informatius, ràdio i televisió de tota la geografia catalana durant el 2023 i tracten sobre algun dels temes de salut i drets socials recollits a les bases del premi.

PUBLICITAT