Una cursa solidària a Tarragona per recollir fons per la Lliga Contra el Càncer

Els dies 29 i 30 d’octubre d’aquest 2022, el Port de Tarragona serà l’inici i el final de la “Lliga’t a la Vida – Trail”. Una cursa solidària organitzada per l’equip de “KMxTu” juntament amb la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

PUBLICITAT

Un total de 107 km que els participants podran fer-ho tant corrents com a caminant i passaran pels municipis del Tarragonès, Baix Penedès i l’Alt Camp. Els equips hauran d’estar formats entre 6 o 7 persones i amb un mínim de 16 anys. Cada equip ha de recollir 700 euros, en forma de donatiu a la Lliga Conta el Càncer per la seva participació. A més a més, l’esdeveniment es pot fer en relleus. És a dir, durant el transcurs de la cursa sempre hi ha d’haver 3 persones realitzant el recorregut. Cada 10 km aquests es poden intercanviar per poder anar descansant. Jordi Rodríguez promotor de “Lliga’t a la Vida – Trail ha recalcat que “és una festa i una cursa solidària”


Actualment, hi ha 31 equips apuntats i molts d’ells ja han aconseguit recollir el donatiu total. S’esperen unes 40 parelles del camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.
PUBLICITAT