Una jornada de voluntariat amb caire social i mediambiental a la Savinosa

L’Associació Aurora organitza aquest dissabte 14 de maig una jornada de voluntariat ambiental a la platja de la Savinosa. Una iniciativa que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona. L’associació treballa amb persones amb discapacitat individual, motiu pel qual la iniciativa té una doble voluntat, ja que el treball a l’aire lliure ajuda a la salut mental del col·lectiu. A més les inscripcions són obertes a tota la ciutadania de Tarragona que vulgui col·laborar.

Savinosa
PUBLICITAT

Àlex Benítez, coordinador de l’associació Aurora, explica que l’activitat consisteix en dos torns, centrats en la revegetació de l’entorn de la Savinosa i la retirada de brossa i espècies invasores. Benítez detalla que “els sistemes dunars són claus per mantenir la sorra de les nostres platges”. Per altra banda, el coordinador destaca la “conscienciació que volen fer sobre les espècies invasores i el seu perill per la flora autòctona”.

La convocatòria és a les 10 del matí, des de l’associació recomanen fer la inscripció prèvia a través del telèfon 977 520 205 o el correu administracio@associacioaurora.org. Tot i això, tots els que vulguin participar podran fer-ho presencialment a l’espai de la Savinosa.

PUBLICITAT