Una jornada solidària per conscienciar sobre l’adopció de gats i gossos

Adoptar i no comprar. Una frase de conscienciació molt recurrent a l’hora de buscar un nou integrant de la família de quatre potes però que sembla que encara no és una realitat. És per això que des de Jardiland han impulsat una jornada molt especial dedicada a les protectores i amb l’objectiu de promoure l’adopció de gats i gossos.

PUBLICITAT

La jornada es portarà a terme el proper diumenge 6 de novembre en les diferents seus de Jardiland de la zona i hi col·laboraran fins a 16 entitats, entre elles, la Protectora d’Animals de Tarragona. El seu coordinador de voluntaris, Josep López, destaca la importància de conscienciar sobre l’adopció, ja que des de la protectora han notat un incement preocupant d’entrades de gossos.

La jornada comptarà amb xerrades, agility, desfilades i d’espais amb representants de protectores que informaran a tothom qui estigui interessat com fer el procés d’adopció. A més, també es portarà a terme un recollida de productes solidaria. Tot plegat perquè motl dels animals d’aquestes entitats puguin trobar la seva família.

PUBLICITAT