Una legislatura amb temes enrocats

Ja fa una setmana que hi ha Govern a la Generalitat de Catalunya. Aquest cop s’ha de destacar que hi ha dues conselleres del Camp de Tarragona, concretament de Reus. I si parlem de territori hem de dir que el Govern de la Generalitat té diferents temes pendents.

PUBLICITAT

En primer lloc hi ha la construcció del nou Hospital Joan XXIII que ja ha patit diferents endarreriments. De fet al ple del mes de març es va fer una declaració institucional arran d’una moció impulsada pel Col·legi de Metges de Tarragona per demanar que aquest projecte no pateixi més endarreriments i sigui una realitat ja. Sergi Boada, President del Col·legi ho valorava molt positivament. 

La periodista de La Vanguardia, Sara Sans, considera que “es tracta d’un projecte que se li ha de donar una empenta definitiva”. 

El Hard Rock, o també conegut popularment com a Barcelona World, és una altra de les patates calentes d’aquest nou Govern. Mentre que s’han fet diferents modificacions fins al 2022 no creuen que puguin començar les obres, si es tiren endavant. Centre Obert o Ciutat de Repòs i Vacances que s’ha de convertir en un alberg, són qüestions que ja fa anys que es repeteixen, i que de moment, no tenen solució. 

I si parlem del Hard Rock o de la Ciutat de Repòs i Vacances no podem deixar de banda la recuperació del sector turístic del territori. Un puntal imprescindible per la recuperació econòmica.

Pel que fa la recuperació econòmica els fons Next Generation, segons han anunciat, han de tenir una gran incidència, juntament amb la Vall de l’Hidrogen Verd. El periodista Quico Domènech n’ha parlat. 

Ja fa setmanes que es parla molt de la mobilitat i el trentram. I és que és una altra qüestió calenta al Camp de Tarragona. Millorar la mobilitat i el transport públic és una reclamació històrica que fa anys que no opté resposta.

Amb tot plegat cal destacar que si la legislatura arriba al final hi haurà unes eleccions municipals a la meitat que s’hauran d’encarar tenint en compte moltes d’aquestes qüestions. 

PUBLICITAT