Una Nit Europea de la Ciència amb perspectiva de futur

Arriba a Tarragona la Nit Europea de la Recerca. Un esdeveniment dedicat a la divulgació científica que ja s’ha encetat a diversos instituts i a escoles, però que arriba aquest divendres a tota la ciutadania en conjunt de 300 ciutats de 30 països d’Europa.

PUBLICITAT

Així doncs Tarragona comptarà amb un gran gruix d’activitats de la mà de la Universitat Rovira i Virgili i entitats com l’Institut de Paleoecologia Humana o Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

Es realitzaran recreacions didàctiques, rutes científiques dedicades a Antoni Martí i Franquès o tallers i activitats posant en valor la tasca dels investigadors i investigadores. Així ho explicava, el vicerector de planificació científica de la URV, Urbano Lorenzo.

Una Nit Europea de la Recerca que tindrà el seu plat fort aquest divendres 29 de setembre, tot i que ja s’han encetat xerrades i tallers a les escoles i instituts de la demarcació sobre la contribució de la ciència a les universitats o els efectes en la degradació de les bateries en cotxes elèctrics, entre altres.

PUBLICITAT