Una persona morta per COVID-19 i dues altes hospitalàries

Xifres complicades d’explicar d’aquest dilluns de persones contagiades per COVID-19. Aquest dilluns sembla que no se n’ha confirmat més i n’hi ha 1.987 d’acumulats per prova PCR o ràpida. Però aquest nombre és inferior al que van donar el diumenge, on asseguraven que hi havia 1.990 positius acumulats. Tot i això segueixen augmentant els sospitosos, n’hi ha 295 nous i en són 10.580 d’acumulats. Recordem que els sospitosos són aquelles persones que tenen símptomes però que no se’ls ha fet la prova. A més es va lamentar una mort.

PUBLICITAT

Segons aquestes dades a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona hi ha 1.781 positius acumulats, 14 menys que les dades que teníem fins ahir. En aquesta Regió hi ha 7.903 casos sospitosos, i es va produir una mort, ja en són 336 d’acumulades.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre es manté amb els seus 206 positius acumulats, a més hi ha 2.677 sospitosos. En aquesta regió no es va lamentar cap mort.

També hi ha hagut més altes hospitalàries. A hores d’ara ja se n’han donat 801 al Camp de Tarragona, que en són 2 més que el pont, i a les Terres de l’Ebre 117, les mateixes que ja havíem donat.

PUBLICITAT