Una presentació hermètica

L’empresa d’automòbils SEAT presenta oficialment el seu nou cotxe que tindrà de nom la ciutat de Tarragona. La Tarraco Arena Plaça és l’emplaçament escollit per l’empresa per presentar el SEAT Tarraco. El cotxe es presentarà en una cerimònia que s’ha mantingut amb total i absolut secretisme i de la qual, de moment, no han transcendit detalls. A més cal remarcar que per aquesta presentació la Tarraco Arena Plaça s’ha tancat 20 dies i es va haver d’anul·lar fins i tot el concert que hi havia programat de Dani Martín.
Es tracta d’un cotxe model SUV (és a dir, un vehicle utilitari esportiu). Són cotxes que es consideren un híbrid entre un turisme i un tot terreny.
En el cas del Seat Tarraco es tracta del primer SUV de la companyia que tindrà una capacitat per a 7 passatgers, amb un enfocament més familiar i versàtil. És el tercer model de SEAT que s’emmarca dins d’aquesta categoria.
Recordem que Tarragona va ser una de les ciutats que van participar en el concurs #SEATBuscaNombre. El nom de “Tarraco” va ser l’escollit amb un 35’52% dels vots. Tarragona va superar ciutats com Ávila, Arando i Alborán.

PUBLICITAT