Una ronda i pilars caminant en la Diada de la Mercè a Tarragona

Després dels forts aiguats que va patir ahir la ciutat de Tarragona i com que no es va poder realitzar la Diada Castellera de Santa Tecla, aquest dissabte la ciutat ha pogut gaudir de castells.

FOTO TWITTER: ELOY GASPAR, ELENA GAVALDÀ, TWITTER XIQUETS TGN, J.SANTAPAU
PUBLICITAT

Les quatre colles tarragonines han decidit per la Diada de la Mercè, fer 1 ronda i seguidament els pilars caminant. Els Xiquets de Tarragona han encetat la diada descarregant el 5d8, seguidament la Colla Jove Xiquets de Tarragona han apostat pel 4d8. Per la seva banda la Colla Castellera de Sant Pere i Sant pau han descarregat el 3d8 i els Xiquets del Serrallo han acabat la diada amb un 3d7.

Tot seguit ha començat el gran acte del dia 24 que son els pilars caminant. Les quatre colles tarragonines han arribat els seus respectius pilars fins a l’ajuntament i enguany és el 5è any consecutiu que totes les colles han fet tot el recorregut sense patir.

Una de les fites més importants l’han aconseguit els Xiquets del Serrallo on ja fa 25 anys que portant el pd4cam davant l’Ajuntament. Com és tradició han corejat de l’1 fins al 25 d’acord amb el nombre de pilars que porten en total.

PUBLICITAT