Una ruta guiada per conèixer la història dels mercats de Tarragona

Mercats de Tarragona organitza una ruta guiada per conèixer l’evolució dels mercats al llarg dels anys. En concret s’endinsa en el món de l’alimentació i els assistents aprendran quines eines es feien servir per cuinar i la història dels mercats de Tarragona.

PUBLICITAT

Aquest dissabte al matí 1 d’octubre es realitzarà aquest recorregut i coneixença de la història dels mercaders des del segle XIV fins a l’actualitat. Un itinerari que recull fins a 7 localitzacions dels antics Mercats i mercaders de Tarragona, en relació als 700 anys de l’arribada del braç. Un recorregut que anirà des de la plaça de les Cols fins al Mercat Central. En aquesta visita guiada on es podrà possar en context la història i les restes que queden de l’època medieval de la ciutat. Chema Noses responsable de l’empresa Auriga Serveis Culturals i guia de la ruta recalca que “és una visita que realça una època en què a Tarragona no estan habituats”.

Fins a una desana de persones ja s’han apuntat. El preu total és de 5 € i els menors de 12 anys tindran entrada en format gratuït.

PUBLICITAT