Una sala de control portuària pionera

Inaugurada oficialment la seu institucional del Port de Tarragona. La inauguració s’ha fet aquest divendres amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, el President de Puertos del Estado, Álvaro Rodríguez, el President de Catalunya, Pere Aragonès, l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura i el President del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset.

PUBLICITAT

Recordem que la remodelació de la seu institucional va començar l’any 2019, i han tardat 18 mesos, amb un cost de 4,7 milions d’euros. El President del Port i l’Alcalde de Tarragona han destacat la figura de l’arquitecte, Josep Maria Garreta. A més al President del Port ha explicat que és un avenç important per la institució.

La Sala d’Emergència que hi ha dins la infraestructura és una de les més modernes a Catalunya. Des del Port consideren que és important per poder prendre decisions quan hi ha alguna cosa imprevista, o temporals, a més de vigilar que tot funcioni correctament.

Aragonès parla del pacte per “blindar el català a les escoles”

El President de la Generalitat, Pere Aragonès, ha parlat de l’última polèmica amb Junts per Catalunya. Aragonès ha assegurat que el pacte al qual van arribar amb En Comú Podem i el PSC és una bona eina per “blindar el català a les escoles”, i demana “concens polític”.

Amb tot plegat ha dit que garanteix el català a les aules.

PUBLICITAT