Una setmana amb els indicadors a l’alça

L’evolució dels indicadors epidemiològics ha estat a l’alça durant tota la setmana. Aquest divendres trobem un risc de rebrot de 133 que pràcticament duplica el de la darrera setmana que va tancar amb 78 punts. La velocitat de contagi augmenta dues centèsimes respecte al dijous fins a l’1,39. La incidència acumulada puja fins a 94,65.

PUBLICITAT

El 42,7% dels tarragonins han rebut ja la primera dosi de la vacuna. La pauta completa ha estat administrada al 20,5%. L’índex de positivitat a les proves PCR i tests d’antígens de la darrera setmana és del 4,76%.

A la regió del Camp de Tarragona observem una crescuda similar. El risc de rebrot baixa tres punts en les darreres vint-i-quatre hores situant-se a 127. La velocitat de contagi creix una centèsima fins a l’1,11. La incidència acumulada és de 112,84.

A la regió un 42,2% de la població ha rebut ja la primera dosi de la vacuna. La inoculació completa ha estat assolida pel 19%. De totes les proves PCR i tests d’antígens de la darrera setmana un 4,71% han resultat positius.

PUBLICITAT