Una Setmana Santa que es viu per les Xarxes Socials

Si la crisi de la COVID-19 no hagués arribat i no estiguéssim tots confinats a casa ja faria dies que Tarragona s’hauria omplert de via crucis i processons. Però la pandèmia ha fet que tot s’hagi hagut de suspendre. Però lluny de no fer res totes les confraries de Setmana Santa, de la mà de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona han engegat diverses iniciatives a través de les xarxes socials. Francesc Seritjol, President de l’Associació assegura que està servint perquè es posin al dia amb les xarxes socials i les noves tecnologies.

Setmana Santa
PUBLICITAT

Seritjol assegura que han tingut molt bona acollida, i s’ha mostrat molt content. 

Per la seva banda des de les confraries també estan organitzant esdeveniments a través de les xarxes socials. Raúl Sánchez, Vicepresident del Cristo del Buen Amor, també creu que ha anat bé per posar-se al dia a les xarxes, i que ha tingut molt bona rebuda.

Amb tot reconeixen que són dies especials i és inevitable enyorar sortir a les processons o veure-les. A més el Francesc Seritjol ha reconegut que no saben què passarà i si podran fer alguna processó més endavant o ja hauran d’esperar al 2021.

PUBLICITAT