Una start-up millora les corretges de monitoratge de les embarassades

Els Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona van reconèixer una start-up de la URV que millora l’atenció maternoinfantil. Es tracta de les corretges de monitoratge, que fins ara són una espècie de cinturó que es passa per la panxa de les embarassades. Doncs tres llevadores han ideat el belty, aquest mateix cinturó però només d’un sol ús, fet amb un teixit adhesiu que subjecta igual, però no apreta tant. Així es millora la comoditat de la dona, però també s’acaba amb els problemes d’higiene i s’aguanta millor que amb les gomes que hi ha actualment. A més també hi ha beneficis amb els parts d’aigua. Una de les ideòlogues de tot plegat, Mabel Gendre, ha explicat perquè és important aquesta idea.

PUBLICITAT

Actualment estan pendents de trobar un productor per poder realitzar aquest sistema, una feina que els està costat més del previst. 

Tot i això ja ho van presentar en un Congrés de Llevadores i va tenir un gran èxit, fins i tot els hi van demanar on ho podien comprar, però encara no està al mercat.

PUBLICITAT