Unanimitat per fer realitat el Cal·lípolis Next Generation

Passes endavant per poder fer realitat el projecte Cal·lípolis Next Generetion. Es tracta d’una iniciativa duta a terme pel Port de Tarragona, l’Ajuntament de Vila-seca i Repsol. 

PUBLICITAT

El projecte té 11 fites principals que tenen com a principal objectiu la recuperació econòmica del Camp de Tarragona. Així doncs pretenen construir una zona logística de 900 metres quadrats, dur a terme actuacions ambientals com la instal·lació d’un escull de biotips o la construcció del nou contradic al Port. Asseguren que tot plegat crearà 40.000 llocs de treball directes i indirectes. El Cal·lípolis Next Generetion ha rebut el suport de molts sectors, així ha tret musucul amb un acte amb diferents membres del sector turístic, empresarial i polític. Damià Calvet, Conseller de Territori i Sostenibilitat ha assegurat que “aporta diferents elements”.

Ramon Tremosa, Conseller d’Empresa i Coneixement, ha explicat que tot plegat suposarà millorar el turisme a la demarcació, augmentant en un 40% els recursos, i comportarà uns beneficis bruts de 150 milions d’euros. Tremosa ha fet una crida a defensar la indústria.

PUBLICITAT