Unes 80 persones protesten contra els acomiadaments per “emmalaltir”

Una vuitantena de persones s’han concentrat davant la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona per protestar contra la sentència judicial que permet acomiadar als treballadors si no van al seu lloc de treball per faltes intermitents justificades. 

PUBLICITAT

A la concentració convocada per CCOO i UGT s’han pogut veure diversos cartells on es llegia “no a l’acomiadament per emmalaltir”. Joan Llort, Secretari General d’UGT de les comarques de Tarragona, ha explicat que amb aquesta decisió “es degrada molt més la seguretat social i les condicions dels treballadors”.

Llort també ha explicat que a Tarragona s’han trobat amb uns quatre casos. La majoria és del sector serveis amb persones que han tingut baixes curtes, però intermitents. També en subcontractes d’algunes indústries i en alguns concursos públics d’empreses adjudicatàries de serveis. Mercè Puig, Secretària General de CCOO de Tarragona, ha denunciat que en tots els casos que s’han trobat la persona implicada no ha posat cap demanda.

Amb aquesta sentència els preocupa que aquest tipus d’acomiadaments incrementin encara més.

PUBLICITAT