Unió de Pagesos diu “prou” entre foc i fem a Tarragona

Un centenar de tractors convocats per Unió de Pagesos han tallat aquest dimarts la plaça Imperial Tàrraco per protestar davant la subdelegació del govern a Tarragona sobre l’actual situació del sector.

Unio Pagesos protesta
PUBLICITAT

Els manifestants han mostrat el seu rebuig a l’augment de la burocràcia i la digitalització sota la imposició del quadern de Camp. Per aquest motiu han llençat ordinadors i material informàtic que han trencat contra el terra. Una jornada també marcada per la sequera i “la incapacitat de l’Estat i la Generalitat per fer-li front”. Els manifestants han cremat restes de poda i han tirat fem davant la subdelegació per exigir mesures contra aquesta situació. A més han amenaçat en “convertir el Camp de Tarragona en un polvorí durant la temporada turística”.

La concentració ha comptat també amb pagesos de les Terres de l’Ebre que veuen perillar el cultiu d’arròs al Delta per la falta d’aigua al canal. Unió de Pagesos ha convocat una altra protesta aquest 13 de maig al pantà de Riudecanyes i una marxa cap a Saragossa aquest 16 de maig per protestar a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre.

PUBLICITAT