Unitat per demanar la paralització de les obres del tercer fil

Cimera d’alcaldes a Tarragona per fer un front conjunt a favor del pas de les mercaderies per l’interior. A la reunió convocada per l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, hi ha assistit l’alcalde d’Altafulla, el de Torredembarra, el del Creixell, el de Roda de Berà i el del Vendrell.

PUBLICITAT

A la trobada d’avui s’ha acordat exigir fer un estudi immediat d’un traçat alternatiu, però no han parlat quin ha de ser el seu traçat. També demanen la paralització immediata de totes les obres i actuacions relacionades amb el tercer fil. I a més volen una calendarització real per part del Ministeri de Transports Mobilitat i Agenda Urbana per elaborar l’estudi i el desenvolupament efectiu del nou traçat.

Per això a partir d’aquí pretenen parlar amb alcaldes que van signar el pacte d’alcaldes a més d’aprovar mocions i declaracions institucionals. Després volen aconseguir més suports polítics i sobretot cívics i finalment fer un gran acte i anar al Ministeri. Ricomà ha tornat a apel·lar a la seguretat per tirar endavant aquest front.

Els tempos per dur a terme tot això volen que siguin molt accelerats, per això en una setmana pretenen fer l’extensió als altres alcaldes, i després confien en poques setmanes aconseguir el suport dels diferents agents per fer un acte potent i demostrar la musculatura del territori envers aquesta qüestió. 

PUBLICITAT