Vale Pino pren possessió com a diputat de la Diputació recordant a Imma Costa

L’actual regidor de l’Ajuntament de Torredembarra, Vale Pino, ja és oficialment diputat de la Diputació de Tarragona dins del grup polític del PSC. Durant la sessió plenària de l’ens supramunicipal celebrada aquest divendres, Pino ha pres possessió del càrrec en substitució d’Imma Costa, recentment traspassada.

PUBLICITAT

Precisament el ple, l’ordinari corresponent a aquest mes de maig, s’ha iniciat amb un minut de silenci en record d’Imma Costa, qui ha sigut vicepresidenta tercera de l’actual govern de la institució fins el 15 de maig, quan va morir. Representants de tots els partits han volgut tenir paraules de record per Costa, agraïnt la seva feina i la manera de ser. Així s’hi ha referit el nou diputat Vale Pino.

Es dona, a més, la circumstància de què el nou diputat socialista serà proclamat en breu com a alcalde de Torredembarra donant compliment a l’acord subscrit amb el grup municipal d’ERC a l’inici del mandat.

D’altra banda, el ple ha aprovat tots els punts previstos en l’ordre del dia, entre els quals destaquen l’aprovació dels següents protocols: el Protocol d’actuacions per a la detecció i el tractament de l’assetjament en l’àmbit laboral i el Protocol d’actuacions per a la detecció i el tractament de l’assetjament i la violència contra les persones LGBTI en l’àmbit laboral.

PUBLICITAT