Valls viu la seva gran Festa de la Calçotada

És, segurament, un dels dies més importants per als vallencs i vallenques perquè avui se celebra la Gran Festa de la Calçotada. Ja són 41una edicions d’una festa tradicional que aplega milers de persones arribades de tot Catalunya que busquen, sobretot, tastar aquesta deliciosa ceba dolça en totes les seves variants. Productes com bombons, licor, pa, pastissos i enguany, crema de calçots que ha elaborat l’empresa “Salses Fruit” i que s’atreveiexen a tastar els més valents i valentes.

Imatge de la Gran Festa de la Calçotada
PUBLICITAT

A més de degustar calçots, cuinats allà mateix, “en directe” i de la mà de gent del municipi, avui se celebra també el Concurs de Menjar Calçots, el Concurs de Cultivadors i el Concurs que busca la millor salsa.

Tot això i durant tot el matí amb un autèntic ambient de Festa Major, amb cercavila i ballades pels carrers dels elements festius com el Gegant del Calçot amb els Flabiolaires de Vallmoll, el Ball de Gitanes amb els grallers de la Colla Joves Xiquets de Valls i la Mulassa de Valls amb els grallers de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

PUBLICITAT