Vergès assegura que la immunitat és baixa a tot el territori

La Consellera de Salut, Alba Vergès, juntament amb el vicepresident del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès, han visitat la Regió Sanitària del Camp de Tarragona per avaluar com està anant la primera fase de la desescalada del desconfinament. Vergès ha destacat que és imprescindible que es pugui seguir gestionant la detecció de casos de coronavirus i identificar els seus contactes a través de l’Atenció Primària com ja es fa al territori. A hores d’ara s’han fet 330 proves i s’han detectat tres positius. En aquest sentit ha reconegut que la immunitat és baixa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, però que això no vol dir que el risc sigui més alt.

PUBLICITAT

Vergès ha destacat que els positius que s’han detectat aquests dies al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre no estan condicionant el sistema sanitari. 

Per la seva banda Pere Aragonès, vicepresident, ha anunciat que des de l’administració pública durà a terme polítiques expansives. 

Així doncs Aragonès ha dit que engegarà un paquet de mesures amb crèdits directes i ha assegurat que a tot això ajudarà el pressupost que s’ha aprovat fa poc.

PUBLICITAT