Vins i gastronomia tornen a ser protagonistes al Fòrum de forma solidària

Aquest cap de setmana els vins i la gastronomia tornaran a ser protagonistes a la plaça del Fòrum amb la tercera edició del Fira Fòrum Vinarium. En aquesta ocasió l’esdeveniment tindrà un vessant solidari col·laborant per recaptar fons amb l’associació Club Vaixell.

Fira Forum Vinarium
PUBLICITAT

Dissabte a la tarda serà el tret de sortida, on 16 cellers DO Tarragona oferiran vins, caves vermuts i cervesa, a més els restauradors de la plaça oferiran 9 tasts gastronòmics. Per un preu de dotze euros s’oferiran dues copes i un tast, la meitat dels quals seran pel Club Vaixell. Tot anirà amenitzat per música en directe del talent local com la xaranga Tocabemolls o el Último Vinilo. Gerard Esquerre, propietari de la Bodega Gerard, organitzadors de l’esdeveniment, destaca que “l’acció solidaria ha vingut per quedar-se”.

A més durant el cap de setmana s’instal·larà un fotomaton 360°. El diumenge els restaurants Cub Vell i Arrieta oferiran una fideuada i musclada popular per 3,50 € on tota la recaptació serà per l’associació Club Vaixell.

PUBLICITAT