Viñuales afirma que no existeix “cap argument” que justifiqui una alteració del terme municipal

L’Ajuntament de Tarragona ha presentat les al·legacions fetes a l’expedient de l’Ajuntament d’Altafulla en relació amb l’alteració del terme municipal a la zona de la Plana del Vinyet. L’alcalde, Rubén Viñuales, ha demanat que s’arxivi aquest expedient, perquè, segons ha afirmat “no existeix cap argument ni motiu que justifiqui el canvi territorial respecte a l’acord signat l’any 2013”. 

PUBLICITAT

Sobre aquest acord, Viñuales ha incidit que el va signar, en condició de regidor d’Urbanisme, l’actual coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera. Ha afegit que, des del juny de 2013, no hi ha “cap novetat geogràfica, demogràfica econòmica o administrativa que provoqui un canvi de criteri del qual ja es va signar”. Segons Viñuales, això “fa pensar” que aquesta proposta d’alteració del terme municipal respon a un “desig polític”.

Viñuales s’ha referit al principal conflicte que especifica l’expedient, finques en terme tarragoní amb façana a Altafulla. Ha insistit que precisament aquesta anomalia va quedar resolta el 2013. 

Rubén Viñuales també ha remarcat que les demandes d’Altafulla “no tenen cap justificació històrica”, ja que els veïns de Tamarit, que en el seu dia era un municipi, van decidir annexionar-se a Tarragona. 

PUBLICITAT