Viñuales descarta pactes i acusa ERC i Junts de teixir aliances

L’alcaldable del PSC de Tarragona, Ruben Viñuales, ha estat l’encarregat de tancar la ronda política aquest dimecres al Bon Dia Tarragona.Vñuales aspira a convertir-se en alcalde per “ millorar la ciutat”.

PUBLICITAT

El model de ciutat socialista aposta pel crixement, que segons el seu alcaldable “definirà deu anys a l’alça a Tarragona”. El candidat marca com a prioritat la urbanització a Terres Cavades, per “no concentrar el crèixement a ponent”, pel que fa al projecte de la Budellera, considera que “no és el moment i s’ha de replantejar”. Pel que fa a la cohesió amb ponent Viñuales aposta per “la creació d’un barri tecnològic al polígon del Francolí i una Horta Gran amb l’estació de tren que aposti a l’hora per un parc agrari”.

Viñuales ha demanat també un creixement turístic i creuerista, però apostant per “fer que els visitants es quedin a la ciutat”. Pel que fa a la seguretat ha reiterat la necessitat de més agents, però ha especificat com “cal treball social i actuacions urbanístiques que millorin els pitjors indrets de la ciutat”.

Viñuales remarca que l’objectiu dels socialistes en aquestes eleccions és “marcar la diferència com a força majoritària” i no s’ha mullat al parlar sobre posibles pactes. Ha descartat els acords previs amb Junts, acusant a ERC de “tenir aliançes amb la formació de Jordi Sendra”. 

Viñuales ha reconegut que té simpatia amb En Comú Podem, però considera que la formació liderada per Jordi Collado ha d’acceptar el creixement que necesuta la ciutat”.

PUBLICITAT