Viñuales diu que la reclamació d’Altafulla vol tapar problemes interns

La reclamació territorial d’Altafulla sobre uns terrenys que pertanyen a Tarragona amaguen problemes interns al consistori del Baix Gaià que busca un enemic exterior per desviar l’atenció. Així ho creu Rubén Viñuales, una setmana després d’haver presentat les al·legacions de la capital a les peticions d’Altafulla sobre el Pla del Vinyet. 

PUBLICITAT

L’alcalde tarragoní del PSC recorda que el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, d’ERC, és qui va signar el 2013 en qualitat de regidor d’Urbanisme l’acord actual entre els dos municipis. Aquest nou conflicte l’haurà de resoldre a través d’un dictamen la Comissió de Delimitació Territorial de la Generalitat.

En una entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona, Viñuales insisteix en defensar el terme municipal i un concepte històric, i recorda que Tarragona presta tots els serveis allà on li pertoca. 

En relació a la futura àrea metropolitana, Viñuales confia en aparcar definitivament la polèmica sobre la capitalitat. Ara, diu, cal seguir avançant amb una anàlisi d’allò que diuen els treballs dels tècnics i formar els grups de treball. 

PUBLICITAT