Visites per descobrir Tarragona a través de la Setmana Santa

El museu bíblic comte des del novembre amb un espai interpretatiu per conèixer la història i l’ànima de la Setmana Santa tarragonina. Ara l’objectiu principal del museu és poder traslladar aquest espai a l’església de Sant Agustí, on es concentren la major part dels passos de les diferents agrupacions.

Setmana Santa
PUBLICITAT

Andreu Muñoz, director del Museu Bíblic Tarraconense, afirma que volen anar un pas més enllà, integrant al binomi del Museu Bíblic i l’església de Sant Agustí la resta de temples rellevants a les processons, acabant a Sant Nicolau de Bari, a la part baixa, de manera que s’estableix una radiografia completa de la ciutat a través de la Setmana Santa. Muñoz explica que la intenció és “realitzar la prova durant la Quaresma de 2022 i veure si és necessari ampliar la demanda”.

A més volen establir visites guiades el primer dissabte de cada mes entre l’església de Sant Agustí i el Museu Bíblic. Muñoz afirma que aquestes rutes “podrien complementar-se amb visites als monuments patrimonials de la ciutat per oferir una experiència completa”.

PUBLICITAT