Vuit denuncies al bosc de la Marquesa per conductes incíviques

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha realitzat un dispositiu especial aquest cap de setmana al bosc de la Marquesa per tal de reduïr al màxim conductes incíviques a l’entorn.

PUBLICITAT

En total, s’han interposat vuit denúncies per la instal·lació d’hamaques en arbres, una per l’habilitació d’una tenda d’acampada, una per fer un foc dins l’espai i una de trànsit. Així ho explicava consellera de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona, Cristina Guzmán.

La mesura tenia l’objectiu d’evitar i sancionar estacionaments de vehicles dins els accessos de les cales, acampades, festes, focs o comportaments incívics dins l’entorn natural. Està previst que el proper cap de setmana també s’hi tanquin els accessos a l’espai natural del bosc de la Marquesa per tal de preservar l’espai en el que s’ha catalogat com un dels caps de setmana més intensos en quant a accessos.

Des del consistori tarragoní valoren molt positivament l’actuació dels agents i es seguiran prenent mesures a l’estiu per tal de minimitzar el risc d’incendi i davant les continuades onades de calor a espais verds de la ciutat.

PUBLICITAT