Vulnerarts porta arts, educació i serveis socials a Tarragona

Mutare Vulnerarts, el projecte que combina arts i educació de la fundació Carulla aterra aquest 3 de febrer al Tinglado 1 del Moll de Costa de Tarragona. Aquest és un espai d’intel·ligència col·lectiva que versa sobre com pot la cultura transformar la societat.

Mutare Vulnerarts
PUBLICITAT

La iniciativa Vulnerarts se centra en com donar resposta a les persones vulnerables a través de l’art i la cultura. Una jornada que es va estrenar a Barcelona el juliol i ara engega la seva itinerància per primer cop a la ciutat de Tarragona. El programa iniciarà amb l’experiència de la companyia Brots, que relata el dia a dia de persones amb trastorns mentals. A més la jornada comptarà amb tres projectes del territori que treballen en aquesta línia, com l’Associació Ariadna, el Teatre Ganyotes, la Muralla. Tot clourà amb un espai de cocreació obert que debatrà sobre com les arts poden ajudar a la vida d’aquestes persones. Marta Esteve és la directora de la Fundació Carulla.

Després d’aquesta experiència la fundació Carulla entregarà a l’Ajuntament de Tarragona un document amb totes les conclusions extretes. Una iniciativa que compta amb el suport de Port Ciutat i les conselleries de Cultura, Educació i Serveis Socials.

PUBLICITAT