WeLink, l’aplicació per ajudar a qui ho necessiti

Welink ja és una realitat. L’aplicació web que va crear un grup d’estudiants com un projecte servirà a partir d’ara per ajudar la gent que ho necessiti. Una xarxa de gent disposada a ajudar i gent que demana ajuda. En una situació com la que s’esta vivint actualment amb el confinament pel coronavirus, l’equip de WeLink ha treballat a contrarellotge per fer realitat una mica abans el projecte. Així ho explica Tzaitel Virgili, una de les creadores de WeLink. 

PUBLICITAT

WeLink ja ha rebut propostes de gent interessada a col·laborar posant el seu granet de sorra. En la seva estrena enmig de la crisi sanitària hi ha hagut propostes de gent que fa mascaretes per donar-les a qui les necessiti.  

Els seus membres van guanyar el concurs Audi Creativity Challenge amb el premi de viatjar a Sillicon Valley on van perfeccionar tant l’aparença con la funcionalitat d’aquest. Allà van fer una estada de tres setmanes on van presentar el seu projecte a  Netflix o Google entre altres plataformes on van treure molt de feedback fins que el que va començar com un projecte s’ha convertit en una realitat. 

PUBLICITAT