Xiquets i Jove es preparen per fer un pas més

Les colles castelleres de Tarragona ja preparen les diades d’aquest cap de setmana. Aquest cop totes quatre actuaran el mateix dissabte a la tarda. Per part dels Xiquets de Tarragona, actuen al Pla de la Seu en la seva festa de celebració del seu 50è aniversari. La Jove de Tarragona, es desplaça fins a Cambrils a la Diada de Sant Pere. Pel que fa als Xiquets del Serrallo, celebraran la Diada de Sant Pere a la plaça de Sant Magí de Tarragona. I els Castellers de Sant Pere i Sant Pau a la plaça de la Sardana en la Diada de Sant Pere.

PUBLICITAT

Els matalassers arriben amb expectatives molt bones i apunten per la clàssica 3de8, 4de8 i 2de7. A més a més, els hi acompanyaran els Castellers de Vilafranca que voldran intentar el 3de9 i 4de9. A part de la Colla Joves Xiquets de Valls que també apostaran per castells de 9 i els Nens del Vendrell amb castells de 7.  Alfredo Gonzàlez, cap de colla dels Xiquets de Tarragona ha recalcat que “no descarten portar un castell de gamma superior”.

La Jove de Tarragona volen continuar la bona dinàmica com l’anterior actuació de la Diada de Sant Joan i volen apostar pel 3de8. Els liles seran els convidats dels Xiquets de Cambrils. El seu cap de colla Jordi Alomà, ha esmentat que “ens agradaria fer alguna estrena dels castells que portem assajant”.

Per la seva banda, els Xiquets del Serrallo afronten la diada de demà consolidant els castells de 7 bàsics. Els Xiquets de Torredembarra, Colla Jove Xiquets de Vilafranca i Xiquets de Vila-seca acompanyaràn als mariners a la diada de Sant Pere. El seu màxim reponsable tècnic Nil Martínez, ha recalcat que “estan valorant si fer un pas més i apostar per altres castells”.

Pel que fa els Castellers de Sant Pere i Sant Pau actuaràn a la plaça de les de la Sardana, juntament amb els Castellers de Badalona i els Xicots de Vilafranca. La colla continuarà amb els castells de 7 com van aconseguir per Sant Joan.

PUBLICITAT