Yolanda Díaz fa parada a Tarragona amb una clara oposició al Hard Rock

La vicepresidenta del Govern estatal Yolanda Diaz ha fet aquest divendres un acte d’escolta a Tarragona en presentació de la seva plataforma Sumar. Aquesta és la segona parada que ha fet en Catalunya abans d’aterrar a Barcelona dins d’un procés iniciat el juliol del 2022 que recorrerà tot l’estat Espanyol.

Yolanda Díaz Tarragona
PUBLICITAT

La vicepresidenta ha estat acompanyada de Dolors Comas, exdiputada al parlament de Catalunya i professora a la Universitat Rovira i Virgili, qui li acompanyarà a les llistes de Sumar. Així mateix, en l’acte han estat presents altres noms de la vida pública tarragonina com Joan Pons, Jordi Collado, de la Cooperativa Combinats o Marina Dols del col·lectiu H2O. Díaz ha centrat el seu discurs en el treball, l’economia social, els joves i l’habitatge digne. En clau tarragonina ha destacat la seva “oposició marcada contra el macrocomplex del Hard Rock”, assegurant que “les comarques tarragonines no mereixen una economia fonamentada en la ludopatia i el turisme de tot inclòs”.

Un acte també centrat en l’economia de les cures i altres posicions feministes, claus en el projecte que es presentarà a les pròximes eleccions estatals.

PUBLICITAT